Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q} Pytanie w sprawie czołgów USA

Sp0kojnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam. Mam takie pytanie. Ostatnio polubiałem grać czołgami Amerykańskimi i od kiedy nabijam level czołgiem M3lee (przyjemnie to się nim nie gra) zastanawiam się jaki wybrać po nim czołg. T1 Heavy czy M4. Chodzi o to, że chcę sobie pośmigać czołgiem który w stosunku do ataku robi dobre wrażenie. Proszę o rade. Ps. Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale gram też czołgami Rosyjskimi i Mam KW-1 i ide na KW-1S więc polubiłem grać czołgami ciężkimi.

Opublikowano

M4 - Ma lepsze działa, oraz jest mobilniejszy. Lecz ma mniej HP i słabszy pancerz.

T1 Heavy Tank - Ma słabsze działa z dobrą penetracją, jest mniej mobliny, ma dużo hp oraz dobry pancerz z przodu.

więc jak wolisz ATAK to bierz M4.

Opublikowano

M4 - Ma lepsze działa, oraz jest mobilniejszy. Lecz ma mniej HP i słabszy pancerz.

T1 Heavy Tank - Ma słabsze działa z dobrą penetracją, jest mniej mobliny, ma dużo hp oraz dobry pancerz z przodu.

więc jak wolisz ATAK to bierz M4.

Nie patrzy się tylko na następny czołg tylko na całą linie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jeżeli wybierasz po między T1 Heavy i M4 to na pewno na Twoim miejscu wybrał bym T1.

Dojdziesz do T29 który jest świetnym czołgiem,według mnie najlepszy 7 tier.

Następnie T32 który ma świetny pancerz,dmg też całkiem niezłe.

Potem M103.

A na końcu T110E5 którego mam i gra mi się nim świetne.Dobry pancerz,szybki reload,ładne dmg.

Opublikowano

Można przejść z E2 od razu na T29.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...